Hoe is het nu

Hoe=het nu 2022

Hoe=het nu 2022 is een duo tentoonstelling van ACEC in Apeldoorn en het Kunstgemaal in Bronkhorst. Kunst van nu uit Gelderland en Overijssel. De deelnemende kunstenaar zijn:

Erik Aardema / Simone Albers / Emiel Ambroos / Cees Andriessen / Camiel Andriessen / Fred Anvelink / Aafke Bennema / Jacintha Bierens / Udona Boerema / Ellen Boersma / Aletta Bos / Melanie Bosboom / Ernie Bossmann / Eefje Bouwkamp / Ronald de Ceuster / Lex Chen / Anouk Daams / Remco Dikken / Julia van Eijden / René Ellenbroek / Larissa Esvelt / Bas Fontein / Herman Fontein / Danny Foolen / Peter Geerts / Marjon Gemmeke / Aalt van de Glind / Rob Groot Zevert / Sanne de Haan / Bas Heinen / Paul Heusinkveld / Janske Hombergen / Nick Hullegie / Stephanie Jansen / Hanna Jansen / Jissel Kerkstra / Wenda Kieskamp / Koen Kievits / Cas Klaver / Jochem Kleerebezem / Mirjam Kuitenbrouwer / Monique Kwist / Anke Land / Tessa Langeveld / Linde Leijh / Chantal van Lieshout / Peter ten Lohuis / Lisa Maartense / Patrick Mangnus / Derk Müller / Danielle Nengerman / Guido Nieuwendijk / Wilfried Nijhof / Martinus Papilaja / Pier Pennings / Marie Reintjes / Lynn Salentijn / Judith Schepers / Theo Semeijn / Rudy Simon / Lucas Sloot / Wilma Stegeman / Mireille Tap / Leon Tebbe / Johan van der Veen / Elejan van de Velde / Corrie van de Vendel / Marije Vermeulen / Barbara Walbrun / Hans Walraven / Cynthia Wassink / Albert Van Der Weide / Ria Wesseling / Cynthia van Wijngaarden / Esmee van Zeeventer / Katinka Zonneveld / Merel Zonneveld

De expositie is van 2 juli t/m 28 augustus.

Locaties

ACEC Roggestraat 44 Apeldoorn www.acecgebouw.nl
Open elke vr-zo tussen 12.00u en 17:00u.

en

Het Kunstgemaal Veerweg 1 Bronkhorst www.hetkunstgemaal.nl
Open elke do-zo tussen 11.00u en 17.00u.


Geplaatst

in

door

Tags: