Skip to content →

Tekenles in Apeldoorn en Amersfoort

Tekenles in Apeldoorn en Amersfoort

Tekenen leren hoeft niet moeilijk te zijn. In deze tekenlessen, in Apeldoorn of Amersfoort, leer je met een snelle methode op papier te zetten wat je ziet.
Tekenen is vooral kijken. Mensen en voorwerpen bekijken zoals je al lang niet meer gedaan hebt. En dat ook nog vastleggen met potlood op papier. Daar draait het allemaal om in deze tekenles.

Bij deze tekencursus, gebaseerd op de principes van Leonardo da Vinci, leer je kijken naar voorwerpen, mensen en jezelf. Met verschillende technieken zoals tekenen met potlood, krijt en pastel, kun je in korte tijd op papier zetten wat je ziet. Je zult versteld staan van je eigen tekenvaardigheden, zelfs als je denkt niet te kunnen tekenen.

Cursisten zijn verrast door de snelle methode en de tekeningen die zij kunnen maken. Ze zijn op een andere manier gaan kijken en hebben hun creativiteit herontdekt. Dit doen we door anders te leren denken, als je aan het tekenen bent. Eigenschappen als taal en logisch denken zetten we op een lager pitje. Creativiteit en gevoel krijgen dan meer de overhand, we maken je weer even kind. Een aanrader voor wie denkt vast te zitten in denkpatronen en die oplossingen vanuit een andere hoek wil benaderen. Deze lessen zijn dan ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld ondernemers, mensen die werkzaam zijn in marketing en communicatie, maar natuurlijk ook voor mensen die gewoon weer kind en kunstenaar willen zijn.

Kijk op de Instagram pagina Petertekent, wat er zoal gemaakt wordt.

Waar en wanneer:

De lessen worden gegeven in Apeldoorn,
Dovenetel 21, 7322 DM Apeldoorn (achterzijde van het gebouw)
De lessen zijn op:
maandagavond 20.00 – 22.00 uur
dinsdagavond 20.00 – 22.00 uur
woensdagochtend 10.00 – 12.00 uur (wachtlijst)
woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur (wachtlijst)
donderdagochtend 10.00-12.00 uur

In Amersfoort:
AVU Kunstkader, Nijverheidsweg Noord 90
donderdagavond 20.00 tot 22.00 uur (wachtlijst)
vrijdagmiddag 13.00 tot 15.00 en 15.00-17.00 uur

Betaling € 70,- per maand.

Je kunt op ieder moment instappen. Je bent welkom om eens te komen kijken en een proefles te volgen!
Vul het onderstaande formulier in of bel 06 315 37 123